“Elikadura eta jasangarritasuna: zergatik izan daiteke funtsezkoa dietetika klima aldaketari aurre egiteko?”

2021/10/07
18:30 – 19:30
Zoom
 

Unibertsitate Osasungarrien Egunaren VII. edizioa, 2021eko urriaren 7a

Osasuna Sustatzen duten Unibertsitateen Espainiako Sareak (REUPS) Unibertsitate Osasungarrien Egunaren zazpigarren edizioa ospatuko du. Sareko unibertsitateek elkarrekin egiten duten lana ikusarazi nahi du kanpainak.

Osasuna sustatzeko konpromisoaz gain, 2030 Agendak jasotzen dituen garapen jasangarriko helburuei begira lan egiten du sareak. Ildo horretan, aurten, Aitor Sánchez (@midietacojea) dietista nutrizionista, elikadura-teknologoa, ikertzailea, hezitzailea eta prestatzailea izango dugu hizlari: «Alimentación y sostenibilidad: ¿Por qué la dietética puede ser clave combatiendo el cambio climático?» hitzaldia eskainiko du.

Hitzaldia online eta doan izango da.

 
  • Partekatu eduki hau:
  • E-mail
  • Linkedin
  • Twitter
  • Gehitu ekitaldia egutegira:

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Ondorengo XHTML etiketa eta atributuak erabil ditzakezu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>